ΣΥΓΚΡΙΣΗ

LATO SUPER GLASS 150L/2,5m2 Διπλής ενέργειας

Κωδικός: LATO 150L/2,5m2
Χρόνος παράδοσης: 2-4 μέρες
Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο συνεργείο
850,00   Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Το σύστημα ηλιακής θέρμανσης LATO εγγυάται υψηλή απόδοση και χαμηλό κόστος συντήρησης. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες σας για ζεστό νερό απορροφώντας μόνο ελάχιστη ποσότητα ηλιακής ακτινοβολίας, εκμεταλλεύεται πλήρως μια απλοποιημένη μέθοδο κυκλοφορίας φυσικού νερού χωρίς να χρησιμοποιεί ούτε αντλία ούτε μονάδα ελέγχου. Ένας ηλιακός συλλέκτης και μια δεξαμενή αποθήκευσης είναι τα κύρια μέρη του συστήματος.
Επιπλέον :
850,00

ΠΟΣΟΤΗΤΑ :  
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Θερμοσιφωνικά συστήματα

Το ηλιακό σύστημα θέρμανσης LATO προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή συντήρηση. Το σύστημα παρέχει ζεστό νερό μετά από λίγες μόνο ώρες ηλιακής ακτινοβολίας και είναι η φιλική προς το περιβάλλον λύση στις ανάγκες ζεστού νερού μιας οικογένειας. To θερμοσιφωνικό σύστημα χρησιμοποιεί φυσική κυκλοφορία νερού και δεν απαιτεί αντλία ή μονάδα ελέγχου. Περιλαμβάνει ηλιακό συλλέκτη και δεξαμενή αποθήκευσης. Όλα τα θερμοσιφωνικά συστήματα της LATO περιλαμβάνουν ηλεκτρική αντίσταση για θέρμανση του νερού σε περιόδους νεφελωδών καιρικών συνθηκών.

 Ηλιακός συλλέκτης

Επικαλυμμένοs  με τιτάνιο PVD (ΤΙΝΟΧ) για μεγάλη  απορρόφηση, από ανοδιωμένο αλουμίνιο και γυαλί LOW IRON με μόνωση από πετροβάμβακα. 

Ηλιακή δεξαμενή αποθήκευσης

Οι δεξαμενές αποθήκευσης κυμαίνονται από 90-300 λίτρα, τα οποία έχουν εξωτερική επένδυση σε χρώματα  RAL ή ανοξείδωτο χάλυβα  και εσωτερική  προστασία  από επίστρωση σμάλτου και  μόνωση οικολογικής  πολυουρεθάνης  ( free CFC ).

Βάση στήριξης

Η LATO παρέχει μια ποικιλία βάσεων στήριξης συλλεκτών  για επίπεδες (ταράτσα) ή κεκλιμένες εγκαταστάσεις (στέγη).

Οι βάσεις LATO  είναι κατασκευασμένες από ειδικό γαλβανισμένο χάλυβα για να εξασφαλίζουν υψηλή ανθεκτικότητα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Εξαρτήματα σύνδεσης 

Όλα τα συστήματα LATO παρέχονται με εξαρτήματα σύνδεσης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την εγκατάσταση.

Η LATO ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών και παρέχει κατάλληλους συλλέκτες και δεξαμενές αποθήκευσης.  Ο παρακάτω πίνακας αναφέρει  επιλογές των θερμοσιφωνικών συστημάτων. Μπορεί να υπάρξουν διαφοροποιήσεις  ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Η ημερήσια κατανάλωση νερού ανά άτομο είναι 40 - 50 λίτρα

ΓΕΝΙΚΑ

Επιφάνεια Συλλέκτη m2
2,5
Αριθμός συλλεκτών
1
Χωρητικότητα δεξαμενής (lt)
150
Εξυπηρέτηση ατόμων (προτεινόμενη)
3-4
Εγγύηση
5 Χρόνια στο boiler, 10 Χρόνια στο συλλέκτη

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
LATO 150L
850,00€
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλύτερη τιμή
Τηλεφωνήστε μας στο 2310 760.989 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει
Δωρεάν μεταφορικά
εντός Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως ποσού και για παραγγελίες πάνω από 399 € και σχεδόν για όλες τις περιοχές της Ελλάδας (εκτός από δυσπρόσιτες)
Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Λίγα λόγια για μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Aqua Clima εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και των ηλιακών θερμοσιφώνων. Στόχος του είναι να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών του.
Copyright ® aquaclima.gr. All Rights Reserved. Powered by D-spot Advertising