ΣΥΓΚΡΙΣΗ

HAIER AP48KS1ERA(S)/1U48LS1ERB(S)

Κωδικός: AP48KS1ERA(S)/1U48LS1ERB(S)

Χρόνος παράδοσης: 2-4 μέρες

Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο συνεργείο


Ντουλάπα εμφανούς τύπου Haier με Ενεργειακή Κλάση Α++, ροή αέρα 4ων κατευθύνσεων και αποδοτική λειτουργία σε ακραίες συνθήκες!

  • Υψηλά επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας με την Ενεργειακή Κλάση Α++
  • Αποτελεσματική ροή αέρα σε κάθε σημείο του χώρου με την Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων
  • Ρύθμιση της κίνησης του αέρα για εξασφάλιση της ιδανικής ατμόσφαιρας στο σημείο του χώρου που βρίσκεστε
  • Προγραμματισμός της λειτουργίας της συσκευής και εξοικονόμηση ενέργειας
  • Αποδοτική λειτουργία της ντουλάπας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
2.600,00   Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΟΣΟΤΗΤΑ :  
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Ιδανική ατμόσφαιρα με άριστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες!

Η ντουλάπα εμφανούς τύπου Haier προσφέρει ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας στον χώρο σας, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στη Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες από τους -15°C . Η Ενεργειακή Κλάση Α++ και ο Χρονοδιακόπτης 24ωρών εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μείωση του λειτουργικού κόστους. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων καθώς και Έξυπνη Κατανομή Αέρα για να διαμορφώνετε άριστη ατμόσφαιρα, ενώ διασφαλίζετε την κάλυψη κάθε δύσκολου σημείου του χώρου που είναι τοποθετημένη η συσκευή αλλά και για να ρυθμίζετε την κίνηση του αέρα σύμφωνα με το σημείο που βρίσκεστε εσείς εντός του χώρου.

5 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Haier

Όλα τα κλιματιστικά Haier, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών Haier για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των οικιακών κλιματιστικών Haier είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Ενεργειακή Κλάση Α++

Η προηγμένη τεχνολογία της ντουλάπας Haier εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές της αποδόσεις και εγγυάται μέγιστα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός της ντουλάπας εξασφαλίζει την κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου, χάρη στην οριζόντια και κάθετη κίνηση των περσίδων.

Έξυπνη Κατανομή Αέρα

Αυτόματη παροχή αέρα ανοδικά κατά τη ψύξη ή κατακόρυφα κατά τη θέρμανση ώστε ο αέρας να κατανέμεται αυτόματα σε ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς απευθείας έκθεση στο ανθρώπινο σώμα.

Χρονοδιακόπτης 24 Ωρών

Η μονάδα διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, εξοικονομώντας ενέργεια στο μέγιστο.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C

Αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και σε περιοχές που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό της ντουλάπας απολαμβάνετε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμα και στους -15°C

 Λειτουργία Ύπνου

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας και ο εσωτερικός θόρυβος μπορούν να προσαρμοστούν σε ιδανικά επίπεδα, όταν επιλέξετε τη λειτουργία “sleep” κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Λειτουργία Silent

Μέσω της εξελιγμένης ρύθμισης Silent, εξασφαλίζετε τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου, έως 48dB(A), χάρη στον ειδικό σχεδιασμό και στην εξελιγμένη τεχνολογία της ντουλάπας.

Λειτουργία Turbo

Εξασφάλιση της ταχύτερης και αποδοτικότερης ψύξης του χώρου σας χάρη στη Λειτουργία Τurbo με την οποία είναι εφοδιασμένη η ντουλάπα Haier.

Φίλτρο Σκόνης Αέρα Υψηλής Πυκνότητας

Το εξελιγμένο φίλτρο παρέχει έως και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση σκόνης, προστατεύοντας την εσωτερική μονάδα αποτελεσματικότερα και εξασφαλίζοντας ακόμα πιο καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο σας.

Έξυπνη Αποπάγωση

Βέλτιστη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής σας μέσω της λειτουργίας έξυπνης αποπάγωσης. Ο συμπιεστής σταματά αυτόματα τη λειτουργία του σε περίπτωση σχηματισμού πάγου, ενώ ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς.

Λειτουργία Έξυπνης Προθέρμανσης

Ο αισθητήρας του εσωτερικού στοιχείου ελέγχει τον εσωτερικό ανεμιστήρα και εμποδίζει την εισροή ψυχρού αέρα στο δωμάτιο κατά την εκκίνηση σε λειτουργία θέρμανσης.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Με τη λειτουργία της Αυτόματης Επανεκκίνησης δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού η συσκευή σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου

Σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού υγρού, η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία της ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.

All DC Inverter

Εξασφάλιση σταθερής λειτουργίας της συσκευής ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια χάρη στην τεχνολογία All DC Inverter.

Κλείδωμα

Διασφάλιση της απαιτούμενης ασφάλειας κατά τη διάρκεια χρήσης της συσκευής μέσω της Λειτουργίας Κλειδώματος που εξασφαλίζει την αποτροπή αλλαγής των ρυθμίσεων ή τη χρήση της συσκευής από τα παιδιά.

Αποθήκευση Θέσης Περσίδας

Με την ενεργοποίηση της συσκευής, η οριζόντια περσίδα θα κινηθεί στη θέση που ήταν κατά την τελευταία ενεργοποίηση και ρύθμιση της συσκευής.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Απόδοση Ψύξης (BTU/h)
42.650 (20.472-49.474)
Απόδοσης Ψύξη (kw)
12.5 (6.0-14.5)
Απόδοση Θέρμανσης (BTU/h)
44.350 (20.472-56.298)
Απόδοση Θέρμανσης (kw)
13.0 (6.0-16.5)+3.21
Ενεργειακή κλάση Ψύξη
A
SEER
5.1
Ενεργειακή κλάση Θέρμανση - Μέση/Θερμή Ζώνη
A/A+++
SCOP
3.4
Στάθμη Θορύβου (dBA)
48/51/54
Στάθμη ηχητικής ισχύος Ονομ. (dBA)
69
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΥxΠxΒ (mm)
1.850x600x350
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)
57

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Στάθμη Θορύβου (dBA)
59
Στάθμη ηχητικής ισχύος Ονομ. (dBA)
73
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΥxΠxΒ (mm)
1.008x830x410
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)
82
Ψυκτικό Υγρό
R410A
Εύρος Λειτουργίας Εξωτερικής Θερμοκρασίας (°C) Ψύξη
-15~46
Εύρος Λειτουργίας Εξωτερικής Θερμοκρασίας (°C) Θέρμανση
-15~24

ΓΕΝΙΚΑ

Inverter
Ναι
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση
5 Χρόνια

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
48.000 BTU
2.600,00€
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλύτερη τιμή
Τηλεφωνήστε μας στο 2310 760.989 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει
Δωρεάν μεταφορικά
εντός Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως ποσού και για παραγγελίες πάνω από 399 € και σχεδόν για όλες τις περιοχές της Ελλάδας (εκτός από δυσπρόσιτες)
Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Λίγα λόγια για μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Aqua Clima εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και των ηλιακών θερμοσιφώνων. Στόχος του είναι να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών του.
Copyright ® aquaclima.gr. All Rights Reserved. Powered by D-spot Advertising