ΣΥΓΚΡΙΣΗ

HAIER AP71DFCHRA/1U71RECFRA

Κωδικός: AP71DFCHRA/1U71RECFRA

Χρόνος παράδοσης: 2-4 μέρες

Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο συνεργείο


Ντουλάπα εμφανούς τύπου Haier με Ευρεία Κάθετη Παροχή Αέρα, Wi-Fi, Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού και αποδοτική λειτουργία σε ακραίες συνθήκες!

  • Τέλεια θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας με την Ευρεία Κάθετη Παροχή Αέρα
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και ρύθμιση της λειτουργίας της συσκευής σας από όπου και αν βρίσκεστε οποιαδήποτε στιγμή χάρη στη λειτουργία Wi-Fi
  • Επωφεληθείτε από τις μέγιστες επιδόσεις του κλιματιστικού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τη Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού
  • Αποδοτική λειτουργία της ντουλάπας σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες
  • Υψηλά επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας με την Ενεργειακή Κλάση Α++
1.600,00   Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΟΣΟΤΗΤΑ :  
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο


Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον όπου και αν βρίσκεστε!

Η ντουλάπα εμφανούς τύπου της Haier φροντίζει για την τέλεια θερμοκρασία στον χώρο σας χάρη στην Ευρεία Κάθετη Παροχή Αέρα που εξασφαλίζει ότι ο αέρας μεταφέρεται σε κάθε γωνία. Επιπλέον, με ενεργειακή κλάση Α++ και λειτουργία Wi-Fi, εξοικονομείτε ενέργεια και ρυθμίζετε τη λειτουργία της συσκευής σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας όποτε το επιθυμείτε από όπου και αν βρίσκεστε. Αποτελεί ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στη Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες από τους -15°C, ενώ τέλος σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μέγιστες επιδόσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χάρη στη Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού.

5 Χρόνια Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά Haier

Όλα τα κλιματιστικά Haier, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των κλιματιστικών Haier για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των οικιακών κλιματιστικών Haier είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Ευρεία Κάθετη Παροχή Αέρα

Τέλεια θερμοκρασία σε κάθε σημείο του χώρου σας χάρη στην ευρεία κάθετη παροχή του αέρα. Χάρη στη λειτουργία αυτή ο αέρας μεταφέρεται ακόμη πιο μακριά, καλύπτοντας περισσότερο χώρο και εξασφαλίζοντας ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του χώρου σας.

Wi-Fi Standard

Έξυπνη λειτουργία Wi-Fi Standard ώστε να δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον στον χώρο σας εξ’ αποστάσεως από όπου και να βρίσκεστε, όποια στιγμή το επιθυμείτε. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Smart Air II (από το Google Play ή το App Store) και εξοικονομήστε ενέργεια ρυθμίζοντας το κλιματιστικό σας μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Με το πάτημα ενός κουμπιού από το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού σας, ενεργοποιείται άμεσα η λειτουργία αυτοκαθαρισμού η οποία συμβάλλει στην δραστική απομάκρυνση της σκόνης από την εσωτερική μονάδα μέσω της γρήγορης ροής συμπυκνωμένου νερού. Έτσι, διατηρείτε το κλιματιστικό σας καθαρό και εξασφαλίζετε μέγιστες επιδόσεις, επιμηκύνοντας τον χρόνο ζωής του.

Λειτουργία Θέρμανσης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες -15°C

Αποτελεσματική θέρμανση ακόμη και σε περιοχές που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες. Χάρη στον εξελιγμένο σχεδιασμό της ντουλάπας απολαμβάνετε ιδανική ατμόσφαιρα ακόμα και στους -15°C.

Ενεργειακή Κλάση Α++

Η προηγμένη τεχνολογία της ντουλάπας Haier εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές της αποδόσεις και εγγυάται μέγιστα επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας.

Αυτόματη Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός της ντουλάπας Haier εξασφαλίζει την κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου, χάρη στην οριζόντια και κάθετη κίνηση των περσίδων.

Έξυπνη Κατανομή Αέρα

Αυτόματη παροχή αέρα ανοδικά κατά τη ψύξη ή κατακόρυφα κατά τη θέρμανση ώστε ο αέρας να κατανέμεται αυτόματα σε ολόκληρο το δωμάτιο, χωρίς απευθείας έκθεση στο ανθρώπινο σώμα.

Χρονοδιακόπτης 24 Ωρών

Η μονάδα διαθέτει 24ωρο χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσετε με ακρίβεια το χρόνο χρήσης και να αποφύγετε την άσκοπη λειτουργία της, εξοικονομώντας ενέργεια στο μέγιστο.

Αυτόματη Κίνηση Περσίδων

Με την αυτόματη κίνησης των περσίδων, ο αέρας κατανέμεται σωστά στον χώρο σας συμβάλλοντας στη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας.

Λειτουργία Ύπνου

Η ρύθμιση της θερμοκρασίας και ο εσωτερικός θόρυβος μπορούν να προσαρμοστούν σε ιδανικά επίπεδα, όταν επιλέξετε τη λειτουργία “sleep” κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών

Η συσκευή σας ειδοποιεί άμεσα εμφανίζοντας κωδικό σφάλματος στην οθόνη ώστε να προχωρήσετε σε άμεση επισκευή όταν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα ώστε να προστατευθεί.

Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού Μέσου

Σε περίπτωση ανίχνευσης διαρροής ψυκτικού υγρού, η συσκευή θα σταματήσει αυτόματα τη λειτουργία της ώστε να προστατευθεί ο συμπιεστής από υπερθέρμανση.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Με τη λειτουργία της Αυτόματης Επανεκκίνησης δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού η συσκευή σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει τη λειτουργία της σύμφωνα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

All DC Inverter

Εξασφάλιση σταθερής λειτουργίας της συσκευής ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια χάρη στην τεχνολογία All DC Inverter.

R32 - Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει την μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σας και αυξάνει την ενεργειακή του απόδοση. Παράλληλα, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Απόδοση Ψύξης (BTU/h)
24.570 (3.070-30.370)
Απόδοσης Ψύξη (kw)
7.2 (0.9-8.9)
Απόδοση Θέρμανσης (BTU/h)
27.302 (3.070-35.830)
Απόδοση Θέρμανσης (kw)
8.0 (0.9-10.5)
Ενεργειακή κλάση Ψύξη
A++
SEER
7.0
Ενεργειακή κλάση Θέρμανση - Μέση/Θερμή Ζώνη
A+/A+
SCOP
4.0
Στάθμη Θορύβου (dBA)
26/34/42/45
Στάθμη ηχητικής ισχύος Ονομ. (dBA)
62
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας ΥxΠxΒ (mm)
1.810x377x407
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας (kg)
34

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Στάθμη Θορύβου (dBA)
56
Στάθμη ηχητικής ισχύος Ονομ. (dBA)
69
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας ΥxΠxΒ (mm)
697x890x353
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας (kg)
47
Ψυκτικό Υγρό
R32
Εύρος Λειτουργίας Εξωτερικής Θερμοκρασίας (°C) Ψύξη
-15~46
Εύρος Λειτουργίας Εξωτερικής Θερμοκρασίας (°C) Θέρμανση
-15~24

ΓΕΝΙΚΑ

Inverter
Ναι
Χρώμα
Λευκό
Εγγύηση
5 Χρόνια

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
24.000 BTU
1.600,00€
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καλύτερη τιμή
Τηλεφωνήστε μας στο 2310 760.989 για επιπλέον έκπτωση στο προϊόν που σας ενδιαφέρει
Δωρεάν μεταφορικά
εντός Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως ποσού και για παραγγελίες πάνω από 399 € και σχεδόν για όλες τις περιοχές της Ελλάδας (εκτός από δυσπρόσιτες)
Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση αντιπροσωπίας

Στοιχεία επικοινωνίας

Λίγα λόγια για μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Aqua Clima εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της ψύξης, της θέρμανσης και των ηλιακών θερμοσιφώνων. Στόχος του είναι να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών του.
Copyright ® aquaclima.gr. All Rights Reserved. Powered by D-spot Advertising